BAGGRUND

Jeg har spillet harmonika i 30 år og er uddannet harmonikasolist og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Hos min læremester Jacob Eden påbegyndte jeg min lære som instrumentmager tilbage i 2001. Gennem de mange år modtog jeg en masssiv viden fra Jacob, som på Djurs Harmonikamuseum lærte mig om harmonikaens historie, og ikke mindst de mange håndværksmæssige traditioner og hemmeligheder tilknyttet dette instrument.

Jeg har lært at stemme hos en af de bedste og mest anerkendte harmonikastemmere i verden, nemlig Claudio Beltrami i Stradella, Italien. Gennem flere år har jeg fået sidemandsoplæring og deltaget i det daglige arbejde på værkstedet. Hos Claudio har jeg lært mange af teknikkerne og ikke mindst hemmelighederne bag den perfekte stemning af en harmonika.

At blive godkendt af en af verdens bedste instrumentmagere er selvfølgeligt en stor ære, men det er samtidig også din garanti for, at du kan få serviceret dit instrument, udført efter de højeste standarder.

Jeg bestræber mig på, at udføre mit arbejde samvittighedsfuldt og med stort omhu for det enkelte instrument.

I dag er jeg autoriseret harmonikastemmer og reparatør for Beltrami harmonikaer i Skandinavien. Tjek deres fine harmonikaer her: www.beltrami.dk

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i butikken.

De bedste hilsner,

Emir Bosnjak